Naar Peru
Banner Skylodge Adventures Suite
Home > Praktisch > Overnachten

Overnachten

Peru heeft ook op het gebied van accommodaties veel te bieden Je vindt in Peru veel familieshotels, hospedajes, villa’s, tot aan de meest luxueuze en best gelegen hotels van de bekende ketens.

Boek je ticket naar Lima vanaf €570,-

De Bed & Breakfast-etablissementen of pensions in de grotere steden (sommige in prachtige oude koloniale huizen) charmeren met een veel persoonlijker tintje en prijzen variëren afhankelijk van het aangeboden comfortniveau. Als het gaat om een zeer krap budget, kan je een van de vele hostels overwegen. Omdat het verkeer in de stad erg slecht is, kan je overwegen om je accommodatie dicht bij je gewenste activiteiten te kiezen om onnodig gedoe te voorkomen.

De laatste jaren zie je steeds meer eko-lodges en andere acco’s die rekening houden met de natuur. Ook kan je op veel plekken verblijven bij de lokale bevolking. zo krijg je een goed beeld van de dagelijkse gang van zaken in het leven van de hardwerkende Peruaan.

Kosten voor een overnachting variëren van heel voordelig en goedkoop tot erg duur en luxe en alles wat daar tussen zit. Je boekt bijvoorbeeld al een hospedaje voor €6.

Vind hier de beste deal in Lima, het startpunt van jouw reis.

Booking.com

Meer praktische zaken

Profiteer nu van korting op jouw ticket naar Lima!