Naar Peru wil graag de meest complete reisgids voor jouw vakantie naar Peru zijn. Onze roots liggen in fantastisch Peru, waardoor je er van op aan kan dat de informatie die wij jou geven recent en up-to-date is.

Over Ons: Mily in Machu Picchu

¡Buenos dias! Soy Mily Blomberg

“Ik ben 33 jaar en geboren en getogen in Chiclayo, in het noorden van Peru. Samen met mijn familie heb ik daar tot een aantal jaren geleden gewoond en gewerkt. Ik ben in 2012 voor mijn grote liefde naar Nederland gekomen en wij hebben inmiddels een schat van een dochtertje, Anilú.

Ik hou van mijn prachtige geboorteland en heb veel gereisd en gezien van Peru. Om jou te voorzien van goede reisinformatie over Peru te geven en jullie de mooiste plekjes te kunnen laten ontdekken, ben ik samen met mijn zus deze website begonnen. Mis je informatie, of wil je iets weten, vraag het ons gerust. We helpen jou graag op weg. Saludos, Mily”

 

Over Ons: Guily in Pimentel, Chiclayo

¡Hola! Soy Guily Blomberg

“Ik 29 jaar en ik woon in Chiclayo. Ik hou van Peru en reis graag naar alle mooie plekjes van de wereld. Ik hou ook van Chiclayo. Ze noemen mijn stad “Stad van de vriendschap”, dat voel je als je hier rondloopt. Het weer is altijd mooi en het is lekker warm. Het strand van Pimentel is vlakbij en daar ben ik vaak te vinden.

Ik hou ervan om samen met mijn vrienden te chillen en gezellig wat te eten, drinken en veel te dansen in het nachtleven van Chiclayo. Mijn laatste reis was dit jaar naar Nederland! Samen met mijn zus hebben we toen deze website bedacht. We zullen steeds meer informatie verzamelen en deze op de website toevoegen. Kom dus nog eens terug! Un beso, Guily”

 

Heb je vragen over Peru, jouw reis of andere opmerkingen. Wil je ons helpen of gewoon “hallo” zeggen. We horen graag van jou.

Velden met een * zijn verplicht