Naar Peru
Banner Colca Canyon
Home > Over Naar Peru

Over Naar Peru

Naar Peru wil graag een reisgids zijn voor jouw vakantie naar Peru. Graag vertellen we jou over bijzondere plekjes die nog niet zo heel bekend zijn. Hierin ligt de schoonheid van mijn land.

¡Buenos dias! Soy Mily Blomberg

Over Mily

Ik ben 39 jaar en geboren en getogen in Chiclayo, in het noorden van Peru. Samen met mijn familie heb ik daar tot een aantal jaren geleden gewoond en gewerkt. Ik ben in 2012 voor mijn grote liefde naar Nederland gekomen en wij hebben inmiddels twee schatten van dochters, Anilú & Julia María.

Ik hou van mijn prachtige geboorteland en heb veel gereisd en gezien van Peru.

Om jullie te voorzien van goede reisinformatie over Peru en de mooiste plekjes te kunnen laten ontdekken, ben ik samen met mijn man deze website begonnen.

Ik hou van Chiclayo. Ze noemen mijn stad “Stad van de vriendschap”, dat voel je als je hier rondloopt. Het weer is altijd mooi en het is lekker warm. Het strand van Pimentel is vlakbij en daar was ik vaak te vinden. Ook was in elk jaar te vinden in Mancora, het Scheveningen van Peru.

Als ik in Peru ben houd ik ervan om samen met mijn vrienden te chillen en gezellig wat te eten, drinken en veel te dansen in het nachtleven van Chiclayo. Mijn laatste reis naar Peru was afgelopen januari 2023.

We zullen informatie blijven verzamelen en toevoegen. Mis je informatie, of wil je iets weten, vraag het gerust.

Ik help je graag op weg. Saludos, Mily

Profiteer nu van korting op jouw ticket naar Lima!